VALMENNUKSET

Toivotko virkeämpää oloa tai haluaisitko saada helpotusta stressaantuneeseen oloon tai elämääsi jatkuvasti häiritseviin oireisiin?  Entä, jos voisitkin saada vihdoin kehosi voimaan paremmin ja sitä kautta itsellesi kokonaisvaltaisesti hyvän olon?

Kuinka tuen terveyttäsi ja hyvinvointiasi? Ravinnon merkitys terveydellemme on valtava ja valmennuksessani tuen mm. suolistoasi, energiavarastojasi ja hormonitasapainoasi sinulle sopivan ruokavalion avulla. Pitkittyneessä stressissä kaikissa näissä tapahtuu muutoksia, joten niiden tasapainottaminen on olennaista, jotta saamme kehon ja mielen voimaan jälleen paremmin. Valmennuksessani haluan antaa sinulle konkreettisia työkaluja hermoston tasapainottamiseen, koska stressaantuneena hermostomme on liiaksi taistele tai pakene- tilassa. Myös unen ja liikunnan merkitys hyvinvoinnin kannalta on merkittävä. Huomioin ja kartoitan yksilöllisesti sinun tilanteesi ja terveyteesi vaikuttavat tekijät, 

Alla näet tällä hetkellä tarjoamani terveyttä ja hyvinvointia tukevat valmennukset. Klikkaa ja tutustu valmennuksiin paremmin. 

Luo kotisivut ilmaiseksi!