RAVINTOVALMENNUS

Toivotko virkeämpää oloa tai haluaisitko saada helpotusta elämääsi jatkuvasti häiritseviin oireisiin?  Entä, jos voisitkin aloittaa uuden, terveyttä ja hyvinvointia tukevan polun elämässäsi? 

Kokonaisvaltaisuuden ja yksilöllisyyden huomioivassa valmennuksessa sekä elämäntapamuutokseen tukemisessa hyödynnän monipuolista terveydenhuollon koulutustaustaani ja työkokemustani. Olen terveydenhuollon ammattilainen, terveyden edistämisen asiantuntija ja olen suorittanut Paula Heinosen FLT Ravintovalmentaja® koulutuksen, jossa korostuu kokonaisvaltainen, yksilöllinen lähestymistapa sekä terveysongelmien juurisyiden huomioiminen. 

Huomioin ja kartoitan yksilöllisesti sinun tilanteesi ja terveyteesi vaikuttavat tekijät, kuten ruoansulatuksen ja suoliston tilannetta, vastustuskykyä, kehon tulehdustilaa, maksan toimintaa, hormonitasapainoa sekä stressitasoa. Tilanteesi perusteella laadin sinulle yksilöllisen ja kokonaisvaltaisen ravinto-ohjelman.

Alla näet tarjoamani terveyttä ja hyvinvointia tukevat valmennuspaketit. Löydä palveluistani juuri sinulle sopivin vaihtoehto ja ole minuun yhteydessä. 

Luo kotisivut ilmaiseksi!