RAVINTO- ja ELÄMÄNTAPAVALMENNUS

Toivotko virkeämpää oloa tai haluaisitko saada helpotusta elämääsi jatkuvasti häiritseviin oireisiin?  Entä, jos voisitkin saada vihdoin hyvän olon vatsallesi ja sitä kautta voida kokonaisvaltaisesti paremmin?

Kokonaisvaltaisuuden ja yksilöllisyyden huomioivassa valmennuksessa sekä elämäntapamuutokseen tukemisessa hyödynnän monipuolista terveydenhuollon koulutustaustaani ja työkokemustani. Olen terveydenhuollon ammattilainen, terveyden edistämisen asiantuntija ja olen suorittanut Paula Heinosen FLT Ravintovalmentaja® koulutuksen, jossa korostuu kokonaisvaltainen, yksilöllinen lähestymistapa sekä terveysongelmien juurisyiden huomioiminen. 

Huomioin ja kartoitan yksilöllisesti sinun tilanteesi ja terveyteesi vaikuttavat tekijät, kuten ruoansulatuksen ja suoliston tilannetta, vastustuskykyä, kehon tulehdustilaa, maksan toimintaa, hormonitasapainoa sekä stressitasoa. Tilanteesi perusteella laadin sinulle yksilöllisen ja kokonaisvaltaisen ravinto-ohjelman.

Alla näet tällä hetkellä tarjoamani terveyttä ja hyvinvointia tukevat valmennukset. Klikkaa ja tutustu valmennukseen paremmin. 

Luo kotisivut ilmaiseksi!